free countersJurugambar Perkahwinan | Wedding Photographer

By: Inaldafoto

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Feb-2012 04:04 Email | Share | | Bookmark
update

 
 



Agak lama juga inaldafoto tak mengupdate fotopages ni..Bukan sebab apa sejak kebelakangan ni fotopages agak tak stabil dan susah nak update.. oleh sebab tu lah kami lebih selesa di blog (http://inaldafoto.blogspot.com) shj ..

2 gambar ni merupakan gambar outdoor pengantin Syima dan Fakhrol bulan dec 2011. Sebenarnya album tak release lagi tapi alang2 update biarlah kami update yg terkini kan? Hehehe.. Outdoor ini dibuat di Hutan Rekreasi Bukit Panchor, Pulau Pinang.. Keadaan agak gelap di situ sebab hari nak hujan..Oleh itu hampir keseluruhan gambar dlm sesi ini kami gunakan off-flash.. jadi sebelum hujan lebat turun kami gunakanlah masa yg ada utk merealisasikan apa yang termampu....

Quote:
Abadikan detik-detik indah anda bersama kami. Kami menawarkan perkhidmatan yg mesra dan berkualiti dengan harga yg sangat berpatutan.
Hubungi kami utk pertanyaan pakej yg disediakan serta tempahan perkhidmatan sekiranya berminat.

Fazlina
H/p; 012-6144821
atau; 013-5208821
E-mel; inaldafoto@gmail.com
atau; cintamanisz@ymail.com
http://inaldafoto.blogspot.com


Friday, 4-Mar-2011 00:54 Email | Share | | Bookmark
promosi

 


Friday, 31-Dec-2010 15:21 Email | Share | | Bookmark
Kalendar 2010

14 Nov 2010 - Aida; outdoor photoshoot (anniversary) - Taiping.
18 Nov 2010 - Dalila; Nikah, Masjid Kubu Gajah, Bukit Merah
20 Nov 2010 - Dalila; Sanding - Bukit Merah
21 Nov 2010 - Adam& Arey, sanding - Semanggol
27 Nov 2010 - Majlis Sanding - Kg. Pinang
28 Nov 2010 - sanding - Air Kuning, Taiping
04 Dis 2010 - Taman Hijrah, Batu Kurau
18 Dis 2010 - Intan; Majlis Menyambut, Taman Indah Jaya, Batu 10, Taiping
19 Dis 2010 - Taman Kota Jaya, Taiping
24 Dis 2010 - Hamidah; Nikah
25 Dis 2010 - Hamidah; Sanding - Kg. Setia, Kamunting, Taiping
26 Dis 2010 - RTBK Pondok Tanjung, Selama, Perak

Untuk makluman kepada bakal2 pengantin pada 2011...perkhidmatan kami bolehlah ditempah mulai sekarang. InsyaAllah, kami cuba sehabis baik utk menjalankan tanggungjawab yg digalas tersebut.

*Hadiah misteri disediakan bagi tempahan awal untuk majlis yg berlangsung pada Januari sehingga Jun 2011.

*Usah lepaskan peluang menggunakan perkhidmatan fotografi kami.


Quote:
Abadikan detik-detik indah anda bersama kami. Kami menawarkan perkhidmatan yg mesra dan berkualiti dengan harga yg sangat berpatutan.
Hubungi kami utk pertanyaan pakej yg disediakan serta tempahan perkhidmatan sekiranya berminat.

Fazlina
H/p; 012-6144821
atau; 013-5208821
E-mel; inaldafoto@gmail.com
atau; cintamanisz@ymail.com
http://inaldafoto.blogspot.com




Wednesday, 18-Aug-2010 07:41 Email | Share | | Bookmark
Luar Pintu - Maton & Fairuz

 
 
 
View all 11 photos...
Sesi outdoor di Taman Tasik Taiping..
















Quote:
Abadikan detik-detik indah anda bersama kami. Kami menawarkan perkhidmatan yg mesra dan berkualiti dengan harga yg sangat berpatutan.
Hubungi kami utk pertanyaan pakej yg disediakan serta tempahan perkhidmatan sekiranya berminat;

Fazlina
H/p; 012-6144821
atau; 013-5208821
E-mel; inaldafoto@gmail.com
atau; cintamanisz@ymail.com
http://inaldafoto.blogspot.com


Friday, 30-Jul-2010 08:25 Email | Share | | Bookmark
Mengintai dari tirai kamar (Maton & Fairuz)

 
 
 
View all 6 photos...
Sambung lagi...(baru ada masa nak apdet, huhu)








Quote:
Abadikan detik-detik indah anda bersama kami. Kami menawarkan perkhidmatan yg mesra dan berkualiti dengan harga yg sangat berpatutan.
Hubungi kami utk pertanyaan pakej yg disediakan serta tempahan perkhidmatan sekiranya berminat;

Fazlina
H/p; 012-6144821
atau; 013-5208821
E-mel; inaldafoto@gmail.com
atau; cintamanisz@ymail.com
http://inaldafoto.blogspot.com


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net